Nasz serowy zestaw degustacyjny to pakiet siedmiu smaków, który pozwoli Wam lepiej zapoznać się z naszymi serowymi specjałami. Znajdziecie tutaj kilka gatunków serów, od świeżych z..
Serek z serii Agatta, czyli kwasowo-podpuszczkowy. Tym razem z dodatkiem pomidora, rukoli i sezamu. Smak jest bardzo dobrze wyważony. Pomidor nadaje słodkości, rukola jest wyraźną ..
Mleko świeże, niepasteryzowane, pełonotłuste.Idealnie nadaje się do spożycia na świeżo lub jako zsiadłe czy baza do produkcji domowego jogurtu. Doskonale sprawdza się również jako ..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Ser Hrabiny (dojrzewający 6 miesięcy) jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju..