Serek z serii Agatta, czyli kwasowo-podpuszczkowy. Tym razem z dodatkiem pomidora, rukoli i sezamu. Smak jest bardzo dobrze wyważony. Pomidor nadaje słodkości, rukola jest wyraźną ..
Mleko świeże, niepasteryzowane, pełonotłuste.Idealnie nadaje się do spożycia na świeżo lub jako zsiadłe czy baza do produkcji domowego jogurtu. Doskonale sprawdza się również jako ..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
„Hrabianka” to młodsza wersja dobrze Wam znanego Sera Hrabiny!Młoda Hrabina jest łagodniejsza w smaku i bardziej miękka, przez co łatwiej się kroi. Docenicie ją za subtelny, maślan..
„Hrabianka” to młodsza wersja dobrze Wam znanego Sera Hrabiny!Młoda Hrabina jest łagodniejsza w smaku i bardziej miękka, przez co łatwiej się kroi. Docenicie ją za subtelny, maślan..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..