Serek z serii Agatta, czyli kwasowo-podpuszczkowy. Tym razem z dodatkiem pomidora, rukoli i sezamu. Smak jest bardzo dobrze wyważony. Pomidor nadaje słodkości, rukola jest wyraźną ..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
„Hrabianka” to młodsza wersja dobrze Wam znanego Sera Hrabiny!Młoda Hrabina jest łagodniejsza w smaku i bardziej miękka, przez co łatwiej się kroi. Docenicie ją za subtelny, maślan..
„Hrabianka” to młodsza wersja dobrze Wam znanego Sera Hrabiny!Młoda Hrabina jest łagodniejsza w smaku i bardziej miękka, przez co łatwiej się kroi. Docenicie ją za subtelny, maślan..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..