Podgrzybek Marynowany będzie wspaniałą ozdobą potraw. Można wykorzystać jako tradycyjną zakąskę, przystawkę do grilla, dodatek do każdego
rodzaju tatara, pasztetu, desek wędlin cz..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, po..
Do naszych przecierów używamy 10%
cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą. Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw mącznyc..
Precyzyjnie wyselekcjonowane dojrzałe
gruszki, zostały umyte i pokrojone, następnie ususzone, co daje nam
przepyszną naturalna słodycz i intensywny smak gruszki. Suszona grus..
Śliwka, którą suszymy pochodzi z drzew,
które mają ponad 35 lat.Śliwki pestkujemy ręcznie, później są myte i
suszone. Najsmaczniejszą śliwką suszoną jest odmiana Węgierka, je..
Jabłka, które suszymy są dojrzałe, a przed procesem
suszenia myjemy je i kroimy. Suszone jabłko jest smaczne i bardzo chrupiące.
Innowacyjna metoda suszenia powoduje niesamow..
Syrop z Kwiatu Czarnego Bzu może służyć do aromatyzowania
likierów, lemoniady, jogurtów, deserów i lodów. Można go wykorzystać do potraw
mącznych i wypieków, nie tylko do ciast, ..
Syrop z Mniszka Lekarskiego może służyć do aromatyzowania
likierów, lemoniady, jogurtów, deserów i lodów. Można go wykorzystać do potraw
mącznych i wypieków, nie tylko do ciast, ..