Macerat ziołowy to preparat roślinny uzyskiwany poprzez długotrwałe macerowanie, czyli proces moczenia ziół w określonym płynie, najczęściej zimnej lub letniej wodzie, oleju roślin..
Ocet gruszkowo-jabłkowy to naturalny fermentowany produkt, uzyskiwany z połączenia gruszek i jabłek, które poddawane są procesowi fermentacji octowej. Dzięki temu powstaje aromatyc..
Ocet jabłkowy to naturalny produkt fermentowany, znany ze swojego charakterystycznego, lekko kwaskowego smaku i wszechstronnych właściwości zdrowotnych oraz kulinarnych. Jest uzysk..
Ocet z kwiatów akacji to unikalny, aromatyczny produkt uzyskiwany z kwiatów akacji, które są znane ze swojego delikatnego, słodkawego zapachu i cennych właściwości zdrowotnyc..
Powidła Strzeleckie bez dodatku cukru, produkt tradycyjny.Powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły zostały wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i ..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, po..
Do naszych przecierów używamy 10%
cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą. Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.
Przeciery owocowe można wykorzystywać do produkcji sorbetów,
lodów, potraw mącznyc..
Precyzyjnie wyselekcjonowane dojrzałe
gruszki, zostały umyte i pokrojone, następnie ususzone, co daje nam
przepyszną naturalna słodycz i intensywny smak gruszki. Suszona grus..
Śliwka, którą suszymy pochodzi z drzew,
które mają ponad 35 lat.Śliwki pestkujemy ręcznie, później są myte i
suszone. Najsmaczniejszą śliwką suszoną jest odmiana Węgierka, je..