Nasz serowy zestaw degustacyjny to pakiet siedmiu smaków, który pozwoli Wam lepiej zapoznać się z naszymi serowymi specjałami. Znajdziecie tutaj kilka gatunków serów, od świeżych z..
Serek z serii Agatta, czyli kwasowo-podpuszczkowy. Tym razem z dodatkiem pomidora, rukoli i sezamu. Smak jest bardzo dobrze wyważony. Pomidor nadaje słodkości, rukola jest wyraźną ..
Zestaw Dla Koneserów to pakiet szlachatnych serów, który leżakują w naszej dojrzewalni od 3 do kilkunastu miesięcy. Jeśli planujecie pyszną kolację, macie ochotę na dobre zakąski i..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Wytwarzany z wiejskiego, niepasteryzowanego mleka, od krów pasących się na łąkach Doliny Dolnej Wisły i karmionych paszami bez GMO.- źródło wysokowartościowego białka zawierającego..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Ser podpuszczkowy, dojrzewający 12 miesięcy, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych, a ..
Ser Hrabiny (dojrzewający 6 miesięcy) jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju..