W naszej ofercie nie mogło zabraknąć tradycyjnej, polskiej,
białej kiełbasy, która nieodłącznie kojarzy się ze świętami i białym barszczem.
W osłonce z jelita. Bogato doprawiona ..
Nasza uniwersalna kiełbasa wieprzowa jest lekko wędzona.
Nadaje się do wszechstronnego zastosowania w kuchni. Może być smażona,
gotowana, grillowana, pieczona, a także jako dodat..
Nasza uniwersalna kiełbasa wieprzowa jest lekko wędzona.
Nadaje się do wszechstronnego zastosowania w kuchni. Może być smażona,
gotowana, grillowana, pieczona, a także jako dodat..
Ta staropolska kiełbasa z dodatkiem owoców jałowca jest
kolejną klasyczną polską wędliną w naszym asortymencie. Na bazie tradycji
stworzyliśmy własną recepturę, która posiada wsz..
To nasz wielokrotnie nagradzany (tytuł Polskiego
Producenta Żywności 2015 od Ministerstwa Rolnictwa), sztandarowy produkt, który
polecamy wszystkim. Kiełbasa wieprzowa wędzo..
Stała pozycja naszego asortymentu, bardzo popularna wśród
naszych klientów. Jest to twarda, choć tłusta, sucha, wędzona kiełbasa
wieprzowa. Mocno słona i aromatyczna. Może długo ..
Kiełbasa krakowska w naszym wydaniu wyróżnia się na rynku
brakiem jakichkolwiek wypełniaczy, a konserwanty ograniczają się do soli
peklującej i askorbinianu sodu. Specjalnie wyse..
Kiełbasa krakowska w naszym wydaniu wyróżnia się na rynku
brakiem jakichkolwiek wypełniaczy, a konserwanty ograniczają się do soli
peklującej i askorbinianu sodu. Specjalnie wyse..
Te parówki wieprzowo-drobiowe wyróżnia na rynku wyjątkowy skład, bez mom, a
receptura jest niezmienna od lat. Tylko wysokiej jakości, dobrze rozdrobniona
wieprzowina i mięs..
Tradycyjna podrobowa wędlina wieprzowa o kremowej
konsystencji, tłusta, pieczona; wysokiej jakości składniki - tylko z własnego
rozbioru wieprzowiny. Nasz pasztet w foremce dedyk..
Ta unikatowa konserwa mięsna jest jednym z najnowszych
elementów naszego asortymentu. Salceson czarny wyrabiamy od blisko 20 lat, z
użyciem własnej tradycyjnej receptury, a paste..
Schab wieprzowy wędzony parzony. Sto procent polskiej
wieprzowiny. Mięso przed wędzeniem peklowane w solance z przyprawami, by
uzyskać soczystą i zwartą konsystencję. Minimum kon..