Powidła Strzeleckie bez dodatku cukru, produkt tradycyjny.Powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły zostały wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i ..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.Owoc Czeremchy ma dużą zawartość antocyjanów o
właściwościach antyoksydacyjnych oraz d..
Do naszych przecierów używamy 10%
cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą.Malina to owoc bogaty w minerały, kwas salicylowy, cytrynowy
i jabłkowy, witaminy z gr..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako naturalną substancję konserwującą.Owoce Bzu Czarnego zawierają antocyjany, garbniki, witaminę C, witaminy z grupy B i pekt..
Do naszych przecierów używamy 10% cukru, który służy jako
naturalną substancję konserwującą.
Rokitnik zawiera dużą ilość dobrze przyswajalnej witaminy C,
karotenoidy (prowitam..
Precyzyjnie wyselekcjonowane dojrzałe
gruszki, zostały umyte i pokrojone, następnie ususzone, co daje nam
przepyszną naturalna słodycz i intensywny smak gruszki. Suszona grus..
Śliwka, którą suszymy pochodzi z drzew,
które mają ponad 35 lat.Śliwki pestkujemy ręcznie, później są myte i
suszone. Najsmaczniejszą śliwką suszoną jest odmiana Węgierka, je..
Jabłka, które suszymy są dojrzałe, a przed procesem
suszenia myjemy je i kroimy. Suszone jabłko jest smaczne i bardzo chrupiące.
Innowacyjna metoda suszenia powoduje niesamow..
Kwiat Bzu Czarnego we współczesnym ziołolecznictwie zalecany
jest jako środek napotny, moczopędny, uszczelniający naczynia krwionośne i
dzięki rutynie zwiększający ich elastyczno..
Kwiat Mniszka Lekarskiego działa korzystnie w przewlekłym
nieżycie gardła, pomocny jest w przeziębieniu i w kłopotach z odkrztuszaniem.
Wspomaga i reguluje pracę wątroby. Jest wy..
Wiśnia Pikantna będzie świetnie komponowała z różnego typu kremami, ciastami, lodami oraz deserami czekoladowymi. Oprócz tego można podawać jako przystawkę lub z deską serów czy wę..