Boczek
wędzony, potocznie uznany za tłusty kawałek mięsa, nasz boczek jest tylko i
wyłącznie wędzony nie parzony, w naszej Manufakturze wszystkie wędzonki maja
podobny okres prz..
Boczek
wędzony, potocznie uznany za tłusty kawałek mięsa, nasz boczek jest tylko i
wyłącznie wędzony nie parzony, w naszej Manufakturze wszystkie wędzonki maja
podobny okres prz..
Kabanosy
w roku 2019 zdobyły wyróżnienie w konkursie „ Nasze kulinarne dziedzictwo –
Smaki regionów”, wytwarzamy je z karkówki co nadaje im niepowtarzalnego smaku
aromat kminku ..
Kabanosy
w roku 2019 zdobyły wyróżnienie w konkursie „ Nasze kulinarne dziedzictwo –
Smaki regionów”, wytwarzamy je z karkówki co nadaje im niepowtarzalnego smaku
aromat kminku ..
W naszej ofercie nie mogło zabraknąć tradycyjnej, polskiej,
białej kiełbasy, która nieodłącznie kojarzy się ze świętami i białym barszczem.
W osłonce z jelita. Bogato doprawiona ..
Nasza uniwersalna kiełbasa wieprzowa jest lekko wędzona.
Nadaje się do wszechstronnego zastosowania w kuchni. Może być smażona,
gotowana, grillowana, pieczona, a także jako dodat..
Nasza uniwersalna kiełbasa wieprzowa jest lekko wędzona.
Nadaje się do wszechstronnego zastosowania w kuchni. Może być smażona,
gotowana, grillowana, pieczona, a także jako dodat..
To nasz wielokrotnie nagradzany (tytuł Polskiego
Producenta Żywności 2015 od Ministerstwa Rolnictwa), sztandarowy produkt, który
polecamy wszystkim. Kiełbasa wieprzowa wędzo..
Stała pozycja naszego asortymentu, bardzo popularna wśród
naszych klientów. Jest to twarda, choć tłusta, sucha, wędzona kiełbasa
wieprzowa. Mocno słona i aromatyczna. Może długo ..
Kiełbasa krakowska w naszym wydaniu wyróżnia się na rynku
brakiem jakichkolwiek wypełniaczy, a konserwanty ograniczają się do soli
peklującej i askorbinianu sodu. Specjalnie wyse..
Kiełbasa krakowska w naszym wydaniu wyróżnia się na rynku
brakiem jakichkolwiek wypełniaczy, a konserwanty ograniczają się do soli
peklującej i askorbinianu sodu. Specjalnie wyse..
Parówki cienkie nadziane
są w jelito cienkie baranie w odróżnieniu od konkurencji produkujemy je
wyłącznie z mięsa, mianowicie z golonki i odrobiny tłustego mięsa. Dodajemy..