Przejdź do treści

Narzędzia
dostępności

X

O sprzedawcy

Początek działalności firmy Andrób w Suchorączku to produkcja wyrobów mięsnych na użytek rodzinny. Jeden z braci otworzył własną działalność, sam hoduje drób i produkuje wędliny, a od drugiego brata kupuje wieprzowinę z hodowli trzody na małą skalę. Dzięki takiemu podziałowi zadań Klientom możemy obiecywać produkty smaczne i zdrowe. Do hodowli drobiu i trzody chlewnej używamy zbóż z upraw własnych i od lokalnych rolników, unikamy przy tym antybiotyków i w końcowym etapie tuczu nie stosujemy stymulatorów wzrostu. Dzięki temu nasza produkcja jest najwyższej jakości i wyróżnia się na tle konkurencji.

Roman Urtnowski

Z produkcji prowadzonej na potrzeby rodzinne wyciągnęliśmy wszystko to, co najlepsze – naturalne składniki łączą się w naszych wyrobach drobiowych i kiełbasach polskich w tradycyjne, znane bardzo dobrze wszystkim degustatorom mięs smaki.

Nasze produkty nie mają w sobie sztucznych wypełniaczy, zwiększających masę. Od nas dostajecie Państwo 100% mięsnego wyrobu. Mocnym punktem naszej działalności jest także sprzęt. Stosujemy nieprzemysłowe urządzenia, żeby produkcja miała w pełni tradycyjny wymiar – m.in. korzystamy z tradycyjnej wędzarni.

Co ważne, jesteśmy doceniani przez innych. Mamy na koncie między innymi tytuł Polskiego Producenta Żywności 2015, a także nagrodę w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów 2015. Najważniejsza jest jednak dla nas satysfakcja Klienta – naszą ambicją jest produkcja lokalnych, zdrowych i smacznych wyrobów.